No Time To Waste

In deze collectie staat de tijd centraal. Of het een tandwieltje is dat de wijzers aandrijft of een batterij, ieder uurwerk heeft unieke kenmerken en eigenschappen die te mooi zijn om te verbergen.

Tijd is van onschatbare waarde, iets dat we moeten koesteren. Achter de wijzerplaat van ieder horloge schuilt een prachtig stukje techniek dat vaak meer invloed op ons leven heeft dan we beseffen. Hoe mooi is het als zo iets ongrijpbaars als de tijd een gezicht krijgt? Door een uurwerk te hergebruiken en te laten zien, krijgt het een nieuw tijdloos leven als sieraad.

Alle uurwerken in deze collectie zijn afkomstig uit oude horloges en daarom uniek. Ter bescherming worden ze gegoten in speciale epoxy hars. Hierdoor gaat de werking verloren maar zijn ze goed bestand tegen vocht en beschadiging.

Een klassiek dameshorloge kan veranderen in een stoere herenarmband en met gebruik van edelstenen wordt een oud herenhorloge een moderne damesring.

De collectie “No Time To Waste” laat zich niet in een hokje plaatsen en past bij iedereen.

Ook al stopt de tijd, geef uw eigen uurwerk een nieuw leven of laat een mooi sieraad ter herinnering aan een dierbare maken. Vraag naar de mogelijkheden met uw eigen horloge.

In de winkel

Is uw oog gevallen op een sieraad dat al is uitverkocht of heeft een ring in de winkel niet de juiste maat? Neemt u dan contact op. In enkele gevallen is er een mogelijkheid om het sieraad nogmaals te maken of een sieraad wat er op lijkt.

 


Heeft u zelf een uurwerk dat u wilt verwerken in een sieraad?

Of bent u in het bezit van oude sieraden die u graag zou willen vermaken naar iets dat beter bij u past, vraag dan naar de mogelijkheden.

Ik denk graag met u mee over een persoonlijk sieraad.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.